Business Intelligence

Vizualizeaza indicatorii cheie de performanta

Business Intelligence
O solutie de raportare inteligenta
Bussiness Intelligence - integrata nativ in Soft1 ERP

Unul dintre avantajele instalarii Soft1 ERP este legat in mod direct de gestiunea optima a rezultatelor financiare si operationale. Toate datele adunate de Soft1 ERP genereaza in mod automat solutii pentru a obtine rezultate mai bune: cresterea vanzarilor, scaderea costurilor, cresterea productivitatii si identificarea de noi posibilitati de dezvoltare a business-ului.

Business Intelligence, indicatori de performanta
O harta complexa a business-ului tau

Cu o interfata prietenoasa si usor de folosit, Business Inteligence este un instrument care, pe baza analizelor si rapoartelor, te ajuta sa intelegi imaginea de ansamblu a intregii activitati a companiei sau pe anumite sectoare de activitate. Vei avea rezultate rapide si informatii valoroase care sa iti sustina deciziile. Ai acces rapid la indicatori de performanta si grafice.

Business Intelligence
Business Intelligence
Tehnologie pentru succesul unui business
Data Analitics

Platforma integrata in Soft1 ERP te ajuta sa vizualizezi si sa imbunatatesti performantele intregii activitati pe baza analizelor din mai multe surse.

Geo Analitics

Poti lua decizii si segmenta piata tinta in functie de localizarea business-ului tau. Ai acces la harti granulare si spatiale complexe.

Aplicatii personalizate

Toate datele sunt integrate si centralizate pentru a elibera informatii in timp real, fara aportul analistilor de business si IT.

Alerte automate

Pe baza datelor din sistemul Soft1 ERP poti primi alerte inteligente care sa te ajute sa identifici si valorifici urmatoarele decizii.

Timp real

Integrarea tututor datelor este usoara. Analiza sau raportarea se face in timp real, datele brute fiind transformate automat in mecanisme pentru decizii profitabile.

Versiuni IOS si Android

Poti avea acces de pe orice dispozitiv mobil la analize de date si rapoarte cu ajutorul unor dashborduri optimizate si interactive.

Business Intelligence, un instrument eficient
Pentru volum mare de informatii

Alege Business Inteligence, un modul de integrare intuitiv a tuturor datelor pentru generarea de analize si rapoarte precise. Poti lua decizii rapid pe baza rezultatelor obtinute si poti creste randamentul si performantele business-ului tau.