Companie

Pregatiti sa mutam gestionarea afacerii tale in Cloud

Suntem QBS si dezvoltam solutii pentru un intreg proces de business, indiferent de complexitate.
Oferim solutii complete de analiza, proiectare, dezvoltare, implementare si consultanta adaptate specificului de activitate.

Iti poti gestiona local sau in Cloud afacerea si le poti oferi clientilor tai produse si servicii de calitate superioara. Te ajutam sa cresti potentialul business-ului tau oferindu-ti aplicatii personalizate, moderne, flexibile si usor de utilizat si adaptat pe parcurs. Le implementam rapid pentru ca sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp.

Solutiile noaste de ultima generatie vin in sprijinul afacerilor:

  • optimizeaza costurile
  • cresc productivitatea
  • imbunatatesc performantele si calitatea serviciilor
Echipa QBS RETAIL

QBS este rezultatul unei echipe profesioniste, dinamice si implicate in procesul de dezvoltare a solutiilor pentru dezvoltarea afacerilor. Toti impartasesc aceleasi valori care stau la baza serviciilor oferite: respect, onestitate, responsabilitate si o nestapanita dorinta de evolutie.

Premiile obtinute sunt rezultatul muncii de echipa. Solutiile all-in-one oferite clientilor nostri sunt cele care au schimbat modul de gestionare a afacerilor prin cresterea vanzarilor, gestionarea datelor financiare cu usurinta si de oriunde, reducerea costurilor de exploatare in timp ce calitatea serviciilor creste.

Profesionistii nostri(analisti, matematicieni, contabili, consultanti de business, ingineri de software, manageri de proiecte, developeri, consultanti payroll) imbunatatesc procesele interne si contribuie la dezvoltarea solutiilor integrate de business.

Suntem QBS. Dezvoltam, crestem si inovam afacerile. O facem cu pasiune, scopul nostru fiind acela de a creste performantele. Fara limite!

Echipa QBS Retail
De ce noi?

Expertii nostri analizeaza fiecare business in parte, cu particularitatile specifice si furnizeaza solutii software atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel public.

Avem experienta si expertiza unei echipe focusate pe rezultate.

De ce QBS
Inovam
Eficientizam procesele de afaceri si inovam acolo unde nu exista precedent.
De ce QBS
Dezvoltam
Preluam provocarile cu care se confrunta afacerea ta si gasim solutii optime.
De ce QBS
Investim
Investind in echipa noastra, investim in toate proiectele in care suntem parteneri.
Solutii la cheie

Ducem afacerea ta la un alt nivel fluidizand operativitatea in activitatile zilnice. Software-urile te ajuta sa tii pasul cu piata concurenta sau sa fii cu un pas inainte. Mobilitatea si accesul in timp real la informatii contribuie la succesul afacerii tale intr-un timp mai scurt si cu resurse mai putine.

Contribuim la dezvoltarea si implementarea de bune practici in afaceri prin solutiile de business oferite. Combinam servicii si modele de business pentru a oferi simplitate si mobilitate afacerii tale. Fii conectat, informat si adaptat la cerintele pietei in orice moment.

De ce noi